ACCUMULATIE TECHNOLOGIE

Accumulatie wordt in productie lijnen ingezet om de totale lijn effectiever te maken. Tijdens micro-stops van een bepaalde machine kunnen de andere machines doordraaien. Dit kan in sommige gevallen leiden tot een capaciteitsverbetering van boven de 15%. Accumulatiesystemen van Polyketting zijn ontworpen om uw productielijn te egaliseren en de output te maximaliseren.

Lees Meer

CONVEYORS & PRODUCT HANDLING

Het manipuleren van een product of productstroom is een specialisme dat naast kennis ook creativiteit vereist. Als dit proces goed wordt uitgevoerd, zal dit resulteren in een uiterst efficiënte en compacte productielijn. De engineers van Polyketting putten uit een geweldige bron aan oplossingen die geïmplementeerd kunnen worden in uw productielijn

Lees Meer

PARTS & SERVICE

Onze afdeling 'Parts & Service' levert een compleet pakket aan conveyoronderdelen tot aan complete banen. Onze service afdeling is een geïntegreerd  deel van ons bedrijf.  Inspectie en periodiek onderhoud zijn belangrijke aspecten als het gaat om het waarborgen van een optimale conditie van uw transportbanden.

Lees Meer